Diplomlederuddannelse – nu både i Køge og København

tim christensen

Tim Christensens hjerte banker for lederuddannelse, der gør mennesker til de ledere, fremtiden har brug for. ”En diplomlederuddannelse fra Center for Diplomledelse giver en dybere forståelse for de udfordringer, man står overfor som leder, nu og i fremtiden.” Det fortæller studieleder Tim Christensen, der derfor glæder sig over nu både at kunne starte diplomlederuddannelsen op i Køge og København den 4. september 2023.

Det er stadig muligt at komme med på holdet, når Center for Diplomledelse i Køge starter den eftertragtede lederuddannelse op 4. september. Og nu kan ledelsesfaget dyrkes både i Køge og København. Diplomlederuddannelsen er en særdeles praksisorienteret lederuddannelse, som drager din lederhverdag, og de udfordringer du og din organisation står overfor, med ind i undervisningslokalet.

”Det er glædeligt, og vi ser frem til at kunne tilbyde lederuddannelse både på Center for Diplomledelse her i Køge og i København. Det giver flere mulighed for at tage lederuddannelse – uden at skulle bruge tid på at pendle,” siger Tim Christensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *