Informationsmøde om Diplomlederuddannelsen samt gratis foredrag

Hvordan træffer du de rigtige beslutninger under pres? Hvordan faciliterer du møder, der skaber værdi og mening? Det – og meget mere – kan du blive klogere på den 31. maj og 24. august, når vores undervisere inviterer til kombineret foredrag og informationsmøde om Diplomlederuddannelsen.

Kom og få en forsmag på et par af fagene på diplomlederuddannelsen og hør efterfølgende mere om diplomlederuddannelsen.

Facilitering af møder

‘Den 31. maj kan du opleve studieleder Tim Christensen fortælle om facilitering af møder. Hvordan styrer du modstand, og stopper personen, der har sadlet kæphesten og rider ud af sidesporet?

Foredrag og informationsmøde er fra kl. 12:00-15:00.

Det vundne sekund

Den 24. august underholder Klaus Bakdal med, hvordan du træffer de rigtige beslutninger i en given situation – og om det altafgørende, vundne sekund.
Foredrag og informationsmøde er fra kl. 12:30 – 15:30.

Arrangementerne finder sted på Campusbuen 21, 4600 Køge. Vi byder ved begge arrangementer på en sandwich og koldt at drikke.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig. Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@centerfordiplomledelse.dk – husk at skriv dato på det arrangement, du ønsker at deltage i.

Har du spørgsmål til arrangementet? Kontakt gerne studieleder Tim Christensen på tlf. 40107401.

Næste optag
Modul 1 på diplomlederuddannelsen i Køge starter 8. september.
Modul 1 på diplomlederuddannelsen i København starter 3. oktober.

Læs mere her.

Inspiration

Se video med et par læringspointer fra sidste informationsmøde på Diplomlederuddannesen her: https://www.youtube.com/watch?v=3VbatxkA8I8.

Vi glæder os til at hilse på dig.