Bistå virksomheder fra tanke til praksis


14. april kl. 14:19
Alle nyheder

I Center for Diplomledelse på Køge Handelsskole kan både private og offentlige ledere tage diplomlederuddannelse og ruste sig som ledere.

koege

 

Bistå virksomheder fra tanke til praksis

I Center for Diplomledelse på Køge Handelsskole kan både private og offentlige ledere tage diplomlederuddannelse og ruste sig som ledere. Undervisere og konsulenter i Center for Diplomledelse har flere års erfaring i både at undervise, men også at bistå virksomheder med konsulentydelser og skræddersyede forløb for hele virksomheder eller for grupper af medarbejdere.

”Ikke nok både med at vi udbyder diplomledermoduler som enkeltfag og hele diplomlederuddannelsen (DOL), så har vi også en række tilbud til dig som leder eller chef såvel i private som på offentlige arbejdspladser. Vi udbyder også en række forløb, som vi ser chefer og ledere kan have stor gavn af i deres virke – vi tager udgangspunkt i tilbagemeldinger, vi får fra arbejdspladserne og i tidens trends. Vi tager udgangspunkt i - og inddrager den enkeltes verden og erfaringer. Vi sætter desuden stort fokus på vejledningen på Center for Diplomledelse, og vi tilbyder workshops undervejs – for vi ved fra vores kursister, at de sætter pris på kontakten, den personlige sparring, og at der er plads og rum for en god dialog om den gode opgave,” siger Tim Christensen, studiechef og direktør.

”Vi vil i Center for Diplomledelse også bruge vores store erfaring til at støtte virksomheder med udvikling, strategi og drift – vi kan sætte ind alle steder, der er behov. Vi har hjulpet et hav af private og offentlige virksomheder med alt fra visionsarbejde til at arbejde strategisk med fx efteruddannelse – og det gør altid en stor forskel for både virksomhedens medarbejdere, for bundlinje og for vores lokalsamfund,” siger Tim Christensen.

Med udgangspunkt i udfordringen
”Vi har erfaring i at hjælpe bestyrelsesmedlemmer med strategien, og vi har bistået store globale arbejdspladser med målrettet arbejde med fx efteruddannelse. Vi har været med til at kortlægge medarbejderes kompetencer og hjulpet med at se på sammensætning af funktionerne i virksomheder. Vi har sammensat fleksible uddannelser i modulbaseret koncept både fysisk og online, og vi har haft medarbejdergrupper på skolebænken på skiftehold i takt med det passede ind i virksomhedens produktionsflow og aktivitetspres. Vi har arbejdet med ledergrupper for at få indsatser forankret og give den plads til at sive ned i organisationen. Vi har sammensat tilbud i coaching, motivation og forandringsledelse – og adskillige forløb i vidt forskellige arbejdsmarkedsuddannelser,” siger Tim Christensen.

”Vi har erfaret, at det har givet pote, de steder, vi har bidraget til udviklingen. Medarbejdere har tilbagemeldt større tilfredshed, glæde og mærkbare forandringer i jobbet efter de har været af sted på kurser. De fortæller om fælles værktøjer, et fælles sprog og om at få adgang til en højere fælles forståelse eller højere kendskab til hinanden, hvilket har fremmet samarbejdet på tværs på arbejdspladsen. Og vi ser også mange af medarbejderne igen, for der er flere, der undervejs får blod på tanden til mere efteruddannelse,” siger Tim Christensen.

 

Ydeligere information: Kontakt chef for kommunikation og marketing Louise Schmedes på lls@khs.dk

Webinarer om Relationsbygger

30. juni kl. 13:10

Deltag i webinar om Relationsbygger den 20. august og den 3. september 2021. Et nyt tonet kursusforløb på diplom niveau på Center for Diplomledelse rettet mod ansatte i den offentlige sektor.

Kom til infomøde 16. august 2021

30. juni kl. 12:48

Vil du tage en diplomlederuddannelse som deltidsuddannelse? - eller afkorte den på turbotid, så kom og deltag i infomøde mandag den 16. august 2021 kl. 14 til 16 på Campusbuen 21, 4600 Køge.

Vær den vigtigste agent i dit eget arbejdsliv

14. april kl. 14:08

Rigtig mange mennesker arbejder reelt med ledelse uden rigtig at være det bevidst.

Nyhedskategorier

Alle nyheder

Nyheder