Uddannelsestilbud - kommuner
Center for Diplomledelse

Name:
Email:

Uddannelsestilbud - kommuner

Lederuddannelser på flere niveauer

Dit valg af uddannelse afhænger af din baggrund og dine behov for praktisk træning og teoretisk forståelse. På akademiuddannelsen i ledelse er fokus på praksis og på de konkrete dilemmaer, faldgruber og udfordringer, som møder den kommende eller nye leder. Undervejs i forløbet gives bud på, hvordan konkrete situationer håndteres. Du starter på modulet ”Nuværende og kommende ledere”, som er en toning af fagmodulet ”Ledelse i praksis”.  Har du fået blod på tanden kan du fortsætte på akademiuddannelsens øvrige moduler fx ”Organisation” og ”Lederskab” (se figur).


Er du erfaren leder med fx personaleansvar og de nødvendige uddannelsesmæssige forudsætninger kan du starte udviklingen af dine ledelseskompetencer på den 2½-årige diplomuddannelse i ledelse (se figur). På dette niveau får du såvel teoretisk som praktisk indsigt i at håndtere komplekse organisatoriske problemstillinger.

Erfaringen fra uddannelserne på begge niveuaer er at de bidrager til et godt læringsmiljø og  netværk mellem ledere fra  de 7 kommuner.

 

 

 

 
Erhvervsakademi Sjælland