Om Center for Diplomledelse

Vi sætter en ære i at uddanne ledere, der står stærkt og solidt i eget fodaftryk. Ledelse er et fag, som man kan blive dygtig til.
Se mere
I Center for Diplomledelse kan både private og offentlige ledere tage diplomlederuddannelse og ruste sig som ledere. Vores undervisere og konsulenter i Center for Diplomledelse har flere års erfaring med ledelse, både på de skrå undervisningsbrædder, men også med at bistå virksomheder med konsulentydelser.

På Center for Diplomledelse har vi sendt mange ledere godt ud af døren siden vi startede i ’90 med at tilbyde ledertræning og kompetenceudvikling af ledere.
Vores uddannelser er akkrediteret og sker ud fra gældende bekendtgørelser og studieordninger.

Dét vi er særligt gode til

På Center for Diplomledelse giver vi dig nye handlekompetencer, så du får løftet din lederrolle til et højere, professionelt niveau. Vi oplever, at mange af vores studerende efterfølgende fortæller, at de er blevet gladere for deres job, da de oplever et langt større ledelsesrum.
Bliv ringet op!

Vi udbyder

Hos os får du også et stærkt ledernetværk, som mange af vores tidligere studerende den dag i dag stadig har glæde af. I Center for Diplomledelse kan både private og offentlige ledere tage diplomlederuddannelse og ruste sig som ledere.

Vi sætter en ære i at uddanne ledere, så de står stærkt og solidt

På Center for Diplomledelse er vi mere praksisorienterede end akademiske. Vi lærer ikke teorierne for teoriernes skyld. Det vigtige for os er at finde teorier, du kan anvende i dit daglige arbejde.
Vi er praksisorienterede - det er oppe i tiden at sige, men ikke desto mindre er det et faktum. Teorierne giver flere valgmuligheder og gør dig bevidst om, hvilken type leder du vil være, indtil det bliver intuition.

Vi sætter stort fokus på vejledningen på Center for Diplomledelse, og vi tilbyder workshops undervejs – for vi ved fra vores studerende, at de sætter pris på kontakten, den personlige sparring, og at der er plads og rum for en god dialog om den gode opgave

– Tim Christensen, studieleder på Center for Diplomledelse.

Vision

Vores ambitioner er på længere sigt at udgøre en aktiv samarbejdspartner i et udbygget CAMPUS Køge og sammen med de øvrige partnere i CAMPUS Køge at udgøre regionens virksomheders foretrukne sparringspartner og videncenter.

Vi er Center for Diplomledelse

Central medspiller i CAMPUS Køge. I samarbejdet indgår Køge Handelsskole, Zealand, EUC Sjælland, Køge Kommune, UUV, ZBC - og flere kommer til.

TEAMET BAG

Center for Diplomledelse

Karina Anee Købke

Kommunikationschef

Klaus Bakdal

underviser

Mette Grasberger

Studiesekretær

Rasmus Visby

underviser

Tim Christensen

Studieleder

Michael Stig Ørbech

underviser

Ib Ravn

underviser

Er du leder? Står du overfor ledelsesmæssige udfordringer?

Diplomlederuddannelsen er et fundamentalt next step for dig, der vil løfte din lederkarriere.
Bliv kontaktet

Interesseret?
Book en samtale her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer