Få tilskud til at efteruddanne medarbejdere og ledere

Giv medarbejdere et kompetenceløft. Virksomheder og organisationer kan få op til 30.000 kr. i tilskud til igangværende samt nye udviklingsprojekter ved at samarbejde med Center for Diplomledelse – hvor lederuddannelse af medarbejderne finansieres med tilskud.

”Hvis vi kobler vores undervisning på virksomhedens eller organisationens igangværende projekt, så kan de faktisk få en finansiering på 30.000 kr. per medarbejder fra Den Statslige Kompetencefond. Desuden får deres medarbejdere ECTS-point, som er med til at give dem et vedvarende kompetenceløft. Vi har lang erfaring med at sammensætte særlige forløb, der er tilpasset virksomheders eller organisationers aktuelle udfordringer,” fortæller Tim Christensen, studieleder samt underviser på Center for Diplomledelse.

Er din organisation eller virksomhed f.eks. allerede i gang med at styrke jeres ledere eller med at effektivisere jeres mødeprocesser, så er det værd at kontakte Center for Diplomledelse og høre om muligheden for at flette et kort eller længerevarende samarbejde sammen.

”Det kunne være et samarbejde om coaching, facilitering, ledelsesudvikling eller projektledelse. Undervisningen tager altid udgangspunkt i deltagernes hverdag og arbejdsplads,” siger Tim Christensen.

Ledere, fremtiden har brug for

Tim Christensen mener, at det er vigtigt for virksomheder og organisationer at styrke deres ledere:

”Vi ved, at selvbestemmelse er vigtig for trivsel og fastholdelse af medarbejdere. På Center for Diplomledelse er vi ikke teori-tunge, men anvender de teorier, der er vigtige i forhold til deltagernes aktuelle udfordringer. Vi gør viden anvendelig.”

Tim Christensen påpeger, at teamledere, projektledere og lederfunktioner generelt er svære at færdes i, og derfor er lederuddannelse vigtig at fylde i posen.

”Som mellemleder er det f.eks. en gråzone at lede og være kollega uden at have retten til at fyre og hyre medarbejdere. Men netop mellemlederrollen er vigtig, hvis en virksomhed skal fastholde de gode medarbejdere. Ledelse er ofte et ufaglært fag, men lederne kan styrke deres fodfæste og daglige handlemuligheder ved at deltage i forløb med ledertræning, lederudvikling samt selvrefleksion,” siger Tim Christensen.

Tim Christensen påpeger, at ledelse er dynamisk og hele tiden rammes af nye udfordringer.

”Det kræver, at man som leder er god til at træffe beslutninger samt kan aflæse kulturen i en organisation,” slutter Tim Christensen.

Vil du høre mere om mulighederne for tilskud? Så kontakt studieleder Tim Christensen på tlf. 40107401.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *