Webinar om Relationsleder

Hvad skal relationslederen kunne i fremtidens organisation?

Det – og meget mere – kan du blive klogere på ved at deltage i vores online-webinar om Relationslederforløbet, der bliver afholdt den 25. august 2022.

På webinaret vil du blandt andet høre mere deltaljeret om indhold, læringsstil samt hvad du får ud af at deltage på relationslederforløbet. Du vil også få praktisk information om pris, tilmelding, tilskudsmuligheder, adgangskrav mv.

Fremtidens kernekompetence, der bliver afgørende for fremtidens organisation, fordi organisationer bliver mere og mere komplekse og diverse i deres mangfoldighed – kommer til at kalde rigtig meget på, at vi er gode til relationer. På relationslederforløbet lærer du blandt andet, hvad det er for kompetencer, du skal kunne i praksis for at være med til at opbygge velfungerende relationer i organisationer. – Underviser Michael Stig Ørbech

Relationsleder er et nyt, tonet kursusforløb på diplom niveau på Center for Diplomledelse rettet mod ansatte i den offentlige sektor.

Tilmeld dig webinaret

– Det er gratis at deltage.

Du er velkommen til at kontakte os

Du kan også kontakte kundechef Gorm Johansen på gojo@khs.dk eller tlf. 51802067, hvis du har spørgsmål til Relationslederforløbet – Næste forløb starter 26. september.

Vi glæder os til at hilse på dig online og fortælle mere om Relationslederforløbet.