Webinar om Relationsleder

mennesker 3 stk

Hvad skal relationslederen kunne i fremtidens organisation?

Det – og meget mere – kan du blive klogere på ved at deltage i vores online-webinar om Relationslederforløbet. Hold øje med denne side for næste webinar.

På webinaret vil du blandt andet høre mere deltaljeret om indhold, læringsstil samt hvad du får ud af at deltage på relationslederforløbet. Du vil også få praktisk information om pris, tilmelding, tilskudsmuligheder, adgangskrav mv.

Fremtidens kernekompetence, der bliver afgørende for fremtidens organisation, fordi organisationer bliver mere og mere komplekse og diverse i deres mangfoldighed – kommer til at kalde rigtig meget på, at vi er gode til relationer. På relationslederforløbet lærer du blandt andet, hvad det er for kompetencer, du skal kunne i praksis for at være med til at opbygge velfungerende relationer i organisationer.
– Underviser Michael Stig Ørbech

Relationsleder er et nyt, tonet kursusforløb på diplom niveau på Center for Diplomledelse.

Tør du udfordre dit lederskab?

Fantastisk modul, som giver viden og dybde i dit lederskab. Tør du spørge dine medarbejdere hvordan de ser på dig som leder? Tør du udfordre dine medarbejdere i en multilog, hvor der kommer resultater frem, som du aldrig selv havde tænkt? Vil du være facilitator på forandringer og medinddrage din organisation i en positiv ånd, ja så kan jeg varmt anbefale at tage dette diplomfag, som en del af lederuddannelsen. Bliv beriget med stor viden og knivskarpe undervisere.
– Birte Merrild, tidligere deltager på Relationsleder